Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-07-2010 | Article Rating | (0) reacties

Tiende Europese eLearning Awards van start

Voor de tiende keer gaan dit jaar de eLearning Awards van start, de wedstrijd van European Schoolnet en belangrijke partners uit de industrie.

De eLearning Awards zijn de belangrijkste Europese competitie op het gebied van innovatie en technologiegebruik in het onderwijs.

European Schoolnet nodigt alle opleidingsinstituten en docenten uit mee te doen en zich te registeren op http://elearningawards.eun.org. In 2009 dienden 700 docenten uit 36 landen een project in.

Net als in 2009 is de editie van 2010 ook opengesteld voor deelnemers buiten Europa. Projecten moeten uiterlijk 28 september zijn ingediend. De prijsuitreiking is in november in Kopenhagen.

Meer informatie: European Schoolnet


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.