Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-07-2010 | Article Rating | (1) reacties

ToetsJeKennis.nl bundelt krachten

ToetsJeKennis.nl neemt per direct de activiteiten over van SocialeHygiëneExamen.nl, GVBexamen.nl, BrommerExamen.nl en BeeldSchermExamen.nl.

Met deze overname ontstaat er één digitale leeromgeving met multimediale toepassingen ter ondersteuning van het leren, oefenen en slagen.

Het e-learning platform van ToetsJeKennis.nl speelt in op het gegeven dat steeds meer consumenten beter overweg kunnen met zowel de pc en mobiele apparatuur als met de toepassingen op het internet. Alle cursussen en examenoefeningen op www.ToetsJeKennis.nl leveren een bijdrage bij het toetsen van kennis en het opleiden voor het uiteindelijke examen.

Het huidige opleidingsaanbod voorziet in cursussen en proefexamens op het gebied van beroepsopleidingen, vrije tijd, sport en verkeersopleidingen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Bert Verberk
Van Bert Verberk | 18-06-2011
Gewoon allemaal websites van een en hetzelfde bedrijf. Bericht dus van geenerlei waarde.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.