Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-06-2010 | Article Rating | (0) reacties

Website Netwijs vernieuwd

De website Netwijs is vernieuwd. Kinderen kunnen nu apart zoeken naar plaatjes of filmpjes die geschikt zijn voor hun leeftijd.

Netwijs kan zowel op school als thuis gebruikt worden.  Regelmatig zullen er nieuwe onderwerpen bijkomen. Netwijs is onderdeel van Station to Station BV, dat eind jaren negentig is opgericht vanuit de overtuiging dat om ICT goed in het onderwijs te integreren meer nodig is dan een goede technische infrastructuur.

De oprichters, leerkrachten uit het basisonderwijs, ontwikkelden de bekende Netwijs Menuschermen en een breed pakket aan trainingen en materialen waarmee de leerkrachten werden ondersteund bij het 'op de rails zetten' van hun ICT onderwijs.

In de afgelopen jaren zijn de concepten verder ontwikkeld en het dienstenaanbod aanzienlijk uitgebreid.

Station to Station is uitgegroeid naar 3 vestigingen met meer dan 90 medewerkers. De vestigingen zijn ingedeeld in twee regio's Noord (Groningen) en Midden (Woerden).


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.