Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 16-08-2010 | Article Rating | (0) reacties

SBO en BVLT houden samen het Nationaal E-learning Congres

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO), de organisator van het jaarlijkse Nationale E-learning Congres en de Branchevereniging voor E-Learning Technologie Bedrijven (BVLT) de organisator van het congres Moving Learning bundelen de krachten om voortaan gezamenlijk het Nationale E-Learning Congres te organiseren. Het eerste gezamenlijke congres is op 12 & 13 april 2011.

Afgelopen jaar hebben zowel SBO als BVLT op succesvolle wijze een eigen e-learning-conferentie georganiseerd. Lag bij het Nationale E-learning Congres de nadruk op de inhoudelijke ontwikkelingen, bij Moving Learning lag de nadruk op oplossingsgerichte praktijkvoorbeelden en op het contact met leveranciers. Met het bundelen van de krachten ontstaat één grootschalig congres waar zowel de laatste inhoudelijke ontwikkelingen, de bewezen praktijkoplossingen als de vooraanstaande leveranciers aanwezig zijn.


Harm Weistra, de voorzitter van het Nationale E-learning Congres reageert enthousiast: "Bij een volwassen vakgebeid hoort een overkoepelend congres waarbij alle aspecten aan bod komen. Ik ben daarom erg blij met deze samenwerking, ook omdat die laat zien dat BVLT en SBO het belang van de bezoekers voorop stellen."

Voor actuele informatie over het congres kunt u terecht op
www.e-learningcongres.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.