Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 14-06-2010 | Article Rating | (0) reacties

Play time!

De ontwikkelingen in e-learning volgen elkaar snel op. Omdat u natuurlijk graag wilt weten wat er speelt en wat het beste 'scoort' in de praktijk, nodigen we u uit voor Playtime!, een seminar waar u veel (speel)plezier aan zult beleven.

De inzet: leren van en met elkaar door middel van serious games, interessante workshops, gave creatieve concepten en effectieve
e-learningoplossingen. Doel: u inspireren en enthousiasmeren op de pragmatische manier die u van ons gewend bent.

Playtime! gaat van start op woensdagmiddag 29 september bij ons in Utrecht. Hier laten klanten en experts van Bright Alley u aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden zien wat er kan. Uiteraard is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en zelf aan de slag te gaan met het thema. Wie die slag wint, wordt de trotse eigenaar van de Bright Alley E-learning Award… Kom -alleen al daarom- meespelen!

U vindt het volledige programma binnenkort op onze website en in de volgende nieuwsbrief. Wilt u er zeker van zijn dat u alle informatie ontvangt, geeft u dan alvast uw gegevens aan ons door.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.