Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 26-07-2010 | Article Rating | (0) reacties

Producttraining houdt verkopers "BRIGHT AND SHARP"

Wanneer je een elektronicazaak binnenstapt, verwacht je dat een verkoper je goed kan informeren bij de aanschaf van een product, bijvoorbeeld een LCD TV. Sharp Electronics Benelux wilde verkopers met dit in het achterhoofd digitale trainingen over haar producten aanbieden en vroeg Bright Alley e-learningproducttrainingen voor haar LCD TV's te ontwikkelen.

De eerste twee trainingen van deze serie met informatie over
Sharp-producten is binnenkort beschikbaar. Een training bestaat uit drie modules. In de eerste module raakt de verkoper bekend met de
Sharp-organisatie en de unieke verkooppunten van haar producten. De tweede module leert de verkoper meer over beeldtechnologie, waarna in de derde module de specifieke toepassing ervan in de LCD TV 'AQUOS LE705' aan bod komt.


Alle producttrainingen worden uiteindelijk opgeslagen in de Sharp online Academy, die op dit moment wordt ontwikkeld. Verkopers kunnen daardoor altijd en overal de nodige informatie raadplegen. Bovendien wordt de informatie via de online Academy zo op een eenvoudige manier actueel gehouden. Een win-win situatie heet dat...

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Kelder:
030 21 23 200.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.