Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-06-2010 | Article Rating | (0) reacties

EDG Media neemt Tkmst en Examen.nl over van Malmberg

Educatieve uitgeverij Malmberg verkoopt een deel van haar loopbaanoriëntatie- en opleidingskeuzeproducten aan EDG Media.

Bij deze overname horen de merken Tkmst, Examen.nl, Collegenet.nl, Decaan en Mentor en de docentenagenda's.

Erik Trimp van EDG Media: "In toenemende mate willen onze opdrachtgevers rechtstreeks met scholieren kunnen communiceren. Met de overgenomen activiteiten is onze crossmediale propositie compleet."

Tkmst en Examen.nl

Tkmst helpt scholieren bij het maken van de juiste beroeps- en opleidingskeuze via de website, magazines, gids, test en monitor. De website van Tkmst (voorheen schoolweb) is vorige maand gelanceerd. Scholieren kunnen nu ook ervaringen uitwisselen en advies vragen aan studenten van diverse opleidingen.

Collegenet.nl helpt scholieren van klas 1 t/m 6 met verslagen en uittreksels. Examen.nl is de populaire website bij examenvoorbereiding. Decaan en Mentor is een professioneel vakblad voor mentoren en decanen in het voortgezet onderwijs. Met de docentenagenda werken dagelijks vele onderwijsprofessionals.

EDG Media, het mediabedrijf voor het onderwijs, onderhoudt sinds 1992 hechte relaties met alle onderwijsprofessionals van kinderopvang tot Hoger Onderwijs. Naast de uitgeverij en het distributienetwerk heeft EDG Media webdiensten en evenementen als belangrijkste activiteiten. Opdrachtgevers van EDG Media zijn ministeries, educatieve omroepen, uitgeverijen, het Hoger Onderwijs, de maatschappelijke en cultuursector, pedagogische centra, projectorganisaties en bedrijven.

Malmberg is een innovatieve educatieve uitgeverij en richt zich op het ontwikkelen en uitgeven van multimediale leersystemen waarmee leerlingen kennis en vaardigheden ontwikkelen en leraren optimaal geholpen worden bij doceren en begeleiden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.