Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Courseware | 26-05-2010 | Article Rating | (0) reacties

EKP Gebruikersdag 2010

Terwijl heel Nederland naar de stembussen gaat, vindt op 9 juni de tweede gebruikersdag van de leeromgeving EKP plaats bij CapGemini Academy in Utrecht. Tijdens deze dag komen meer dan 40 EKP klanten uit de Benelux bij elkaar om kennis met elkaar uit te wisselen over het Enterprise Knowledge Platform (EKP). De EKP Gebruikersdag 2010 wordt georganiseerd door The Courseware Company (specialist in learning management en e-learning) en NetDimensions (ontwikkelaar van EKP). De dag wordt mede mogelijk gemaakt door CapGemini Academy.

Coen Flach, Directeur van The Courseware Company zegt: “De eerste EKP Gebruikersdag was vorig jaar een groot succes. Deze dag was een initiatief van EKP gebruikers zelf. Gezien de positieve reacties van het afgelopen jaar lijkt de dag uit te groeien tot een jaarlijkse gebeurtenis."

Casepresentaties

Verschillende EKP klanten dragen bij aan de inhoud van het programma. Dit jaar presenteren Enexis, CapGemini, Bouwmaat en Vasco hun ervaringen met EKP. Daarnaast stellen The Courseware Company en NetDimensions tijdens deze dag de EKP klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van EKP.

Breakout sessies

De dag biedt ook inhoudelijke verdieping. Tijdens breakout sessies wordt ingegaan op de onderwerpen: E-learning auteurstools, Talent Management, Wiki integratie en Assessment mogelijkheden.

EKP in de praktijk
Wilt u meer weten over verschillende manieren waarop The Courseware Company EKP implementeerde bij haar klanten? Klik op de onderstaande referenties voor meer informatie:

·         Bouwmaat

·         Kemira

·         ING

·         Rode kruis

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.