Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van L&M Software | 21-05-2010 | Article Rating | (0) reacties

L&M ontwikkelt webwinkel voor e-learning aanbod V&VN

De V&VN werkt samen met Noordhoff Uitgevers die via CampusMed een ruim aanbod aan e-learning modules heeft. In eerste instantie gaat de webwinkel van start met 3 modules die door de LEVV zijn ontwikkeld. Het betreft Medisch Rekenen, Veilig toedienen van bloedproducten en Het toedienen van medicatie via veneuze toegangen. De LEVV gaat verder met het aanpassen van de volgende lichting modules voor de Academie. Het aanbod zal zich daardoor steeds verder uitbreiden.

Geïnteresseerden kunnen de modules via de webwinkel online bestellen, waarna men login gegevens krijgt toegestuurd en van start kan. De licentie blijft een jaar geldig en dat biedt de cursist ruim te tijd om in eigen tempo de leerstof tot zich te nemen. Na afronding van de afsluitende toets kan de cursist een voor het Kwaliteitsregister V&V geldig certificaat uitprinten en kunnen de voor de cursus verkregen accreditatiepunten in het register worden bijgeschreven.

De “techniek” achter deze webwinkel is geleverd door L&M Software. L&M is marktleider op het gebied van het ontwikkelen, leveren en implementeren van software systemen voor alle facetten van opleidingsmanagement. Een groot aantal bedrijven en instellingen maakt gebruik van Edumanager.

De webwinkel is gekoppeld aan het LMS dat door L&M ook wordt aangeboden als onderdeel van Edumanager. L&M zorgt ervoor dat cursisten gedurende een periode van 12 maanden toegang krijgen tot de aangekochte e-learningmodule(s). Voor technische ondersteuning kan men bij L&M terecht.

De webwinkel is bereikbaar op http://webwinkel.campus-med.nl

Wilt u meer weten over CampusMed of Edumanager kijk dan op  www.campus-med.nl of www.lnm.nl.

L&M Software BV, Noordzee 10CI, 3144 DB Maassluis, T: 010 593 94 11


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.