Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-05-2010 | Article Rating | (0) reacties

'E-readers worden massaproduct'

Volgens een onderzoek onder bijna 13.000 consumenten worden e-readers en tablets in de nabije toekomst een gewild massaproduct.

Op basis van de resultaten concluderen de onderzoekers dat soortgelijke apparaten de 'MP3-spelers' van dit decennium worden.

Het onderzoek van The Boston Consulting Group werd uitgevoerd in 14 landen, waaronder Australië, China, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en de VS. De groep ondervraagden was gelijk verdeeld tussen mannen en vrouwen, allen internetgebruiker en lezer van gedrukte boeken, kranten of tijdschriften.

Van alle ondervraagden is 28 procent van plan het komende jaar een ereader of tablet aan te schaffen. 49 procent denkt dit binnen de komende drie jaar te doen. Als dat ook daadwerkelijk gebeurt, worden ereaders en tablets binnen korte tijd een massaproduct.

Lees meer Ereaders.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.