Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 10-05-2010 | Article Rating | (0) reacties

ECOIS organiseert conferentie over onderwijs en ICT

Het expertisecentrum Onderwijs & ICT Suriname (ECOIS) organiseert op vrijdag 14 mei 2010 in Paramaribo een eendaagse conferentie over Onderwijs & ICT.

Geïnteresseerden uit de wereld van opleiding, training en beleid krijgen daar een overzicht van actuele ontwikkelingen op nationaal en internationaal.

In Suriname zijn hier al diverse ervaringen opgedaan met nieuwe didactische werkvormen gebaseerd op ICT. Steeds meer scholen richten een computerlokaal in. Internet komt langzaam maar zeker ook in het binnenland beschikbaar. Afstandsonderwijs komt steeds dichterbij.

De conferentie richt zich op de complete onderwijskolom, maar ook op trainingsbureau's en HRM-afdelingen van grote bedrijven en instellingen. De deelnemers kunnen dus zowel leerkrachten zijn als managers, onderwijsdeskundigen en beleidsmakers.

De conferentie is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.

Meer informatie: http://www.ecoisonline.org/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.