Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 28-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

Onderwijs en ICT- toeleveranciers bundelen krachten binnen VOIO

Deze week is officieel het startschot gegeven aan de nieuwe Vereniging van Organisaties voor ICT in het Onderwijs (VOIO).

VOIO heeft als belangrijkste doel "ICT-bedrijven in het onderwijs precompetitief samen te laten werken", zegt voorzitter Bas van Eekhout. "Als actieve vereniging wordt de VOIO ingezet op diverse terreinen, die te maken hebben met ICT in het onderwijs. Hierbij kan gedacht worden aan standaardisatie, het stimuleren van samenwerkingsverbanden tussen leden, beïnvloeding van ICT macrobeleid, het monitoren van (inter)nationale onderwijs- en ICT-innovaties en organisatie van bijeenkomsten voor leden."

Meer informatie: www.voio.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.