Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

Serious Toys wint Broos van Erp Prijs

Serious Toys, ontwikkelaar van interactieve, elektronische leermiddelen die gebruikmaken van tastbare speel- en oefenobjecten, heeft de Broos van Erp Prijs 2010 gewonnen.

De prijs is een aanmoedigingsprijs voor jonge bedrijven die een innovatief product op het gebied van nieuwe media hebben geïntroduceerd. Sinds 1998 wordt deze prijs uitgereikt door het Ministerie van Economische Zaken.

Serious Toys - www.serioustoys.nl - zal het geldbedrag dat aan de prijs verbonden is, besteden aan een marketingcampagne gericht op de scholenmarkt. Onderdeel van deze marketingcampagne is de lancering van de TikTegel, het eerste Serious Toys product, op 2 juni.

De TikTegel is een interactief leermiddel in de vorm van een digitaal speelbord en is beschikbaar voor het basisonderwijs. De TikTegel laat kinderen zelfstandig werken en stemt het tempo en niveau af op de individuele leerling. De resultaten van elke leerling kunnen automatisch worden opgeslagen en zijn dan gemakkelijk te raadplegen door de leerkracht.

De TikTegel wordt geleverd met verschillende leersets gericht op cognitieve vaardigheden, taal, rekenen, ruimtelijk inzicht en sociale vaardigheden. De leersets worden ontwikkeld door toonaangevende educatieve uitgeverijen en bestaan uit speelstukken en software die samen met het bord het oefenmateriaal vormen.

Lees meer op de website van Serious Toys


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.