Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

Oud-voetballer Ronald de Boer ambassadeur bij e-Learning for Kids

Oud-voetballer Ronald de Boer heeft zich deze week als ambassadeur verbonden aan de Stichting e-Learning for Kids.

De Boer zal bij diverse activiteiten van e-Learning for Kids betrokken worden en waar mogelijk e-learning projecten bezoeken.

“Ik voel me aangesproken door de doelen van deze organisatie en zal me met enthousiasme inzetten om heel veel jonge kinderen in de wereld te bereiken met meer onderwijs", zegt De Boer over zijn ambassadeurschap. "Op mijn reizen tijdens en na mijn voetbalcarrière heb ik bij kinderen heel veel talent en capaciteiten gezien, die zich alleen kunnen ontplooien wanneer aan die kinderen de mogelijkheden worden geboden. In nog veel landen zijn die mogelijkheden helaas beperkt.”

Hij benadrukt ook hoezeer prestaties later afhangen van kansen die kinderen in hun jonge jaren krijgen. “Ook daarom steun ik graag een
organisatie die zich richt op kinderen van 5 tot 12 jaar.”


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.