Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

E-learning voor verpleegkundigen Diakonessenhuis

Alle verpleegkundigen van het Diakonessenhuis Utrecht kunnen sinds kort via e-learning zogenaamde voorbehouden handelingen oefenen.

Het Diakonessenhuis is voor de training van voorbehouden handelingen overgegaan op e-learning van CampusMed, de Health Academy van Noordhoff uitgevers.

De e-learning modules zijn gekoppeld aan een zogenaamd leermanagementsysteem. Dit betekent dat de kennis en kunde van iedere deelnemende verpleegkundige op elk gewenst moment getoetst kunnen worden. De afdeling opleidingen van het ziekenhuis kan de resultaten monitoren en zo nodig de leermethodiek bijsturen.

Iedere verpleegkundige moet vanaf nu eens in de drie jaar aantonen dat zij bevoegd is om voorbehouden en risicovolle handelingen uit te voeren. Met het e-learning systeem kan het ziekenhuis dit efficiënt en inzichtelijk organiseren.

Bron: ICTzorg


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.