Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

Inschrijving voor Innovatieregeling Hoger Onderwijs 2010 geopend

De inschrijving voor de SURFnet/Kennisnet Innovatieregeling Hoger Onderwijs 2010 is geopend. Docenten en ICT-coördinatoren kunnen ideeën voor kleinschalige innovatieprojecten indienen.

De bijdrage voor projecten is maximaal 10.000 euro. Projecten kunnen worden ingediend tot 28 mei en moeten vallen in de categorie weblectures, serious gaming of mobiel leren. Op de website www.innovatieregeling.nl is over elk thema meer informatie te vinden.

Met de Innovatieregeling wil het SURFnet/Kennisnet Innovatieprogramma onder andere de innovatiekracht van het hoger onderwijs versterken en onderwijskundige problemen proberen op te lossen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.