Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 19-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

SBO en BVLT organiseren samen het Nationaal E-learning Congres

Het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO) en de Branchevereniging voor E-Learning Technologie Bedrijven (BVLT) organiseren voortaan gezamenlijk het Nationale E-Learning Congres.

Op deze landelijke bijeenkomst worden alle ontwikkelingen en toepassingen van e-learning gepresenteerd. Gebruikers en leveranciers kunnen elkaar er ontmoeten. Het eerste gezamenlijke congres is op 12 en 13 april 2011.

Afgelopen jaar hebben zowel SBO als BVLT op succesvolle wijze een eigen e-learning-conferentie georganiseerd. SBO organiseerde het Nationale E-learning Congres, waarbij de nadruk lag op de inhoudelijke ontwikkelingen. BVLT organiseerde Moving Learning, waarbij de nadruk lag op oplossingsgerichte praktijkvoorbeelden en op het contact met leveranciers.

Met het bundelen van de krachten ontstaat één grootschalig congres waar zowel de laatste inhoudelijke ontwikkelingen, de bewezen praktijkoplossingen als de vooraanstaande leveranciers aanwezig zijn.

Harm Weistra, de voorzitter van het Nationale E-learning Congres reageert enthousiast: “Bij een volwassen vakgebied hoort een overkoepelend congres waarbij alle aspecten aan bod komen. Ik ben daarom erg blij met deze samenwerking, ook omdat deze laat zien dat BVLT en SBO het belang van de bezoekers voorop stellen.”

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.