Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

It's Learning en Microsoft tekenen overeenkomst

Deze week tekenden It’s Learning en Microsoft een overeenkomst voor het integreren van Microsoft Outlook Live, Sharepoint Online en Office Web Applications in het leerplatform It’s Learning.

Leerlingen, studenten en docenten kunnen eenvoudig en veilig bestanden delen en samenwerken met behulp van Office documenten direct in It’s Learning. Enige voorwaarde om er mee te werken is een internetverbinding op een computer of een mobiele telefoon. De eerste bètaversie is beschikbaar in juni. Uitrol naar de klanten van It's Learning wordt verwacht in het nieuwe schooljaar.

“Dit is een belangrijke mijlpaal voor It’s Learning in ons streven naar een volledig open leerplatform. Wij bieden al integratie met Google. Onze samenwerking met Microsoft biedt onze klanten een keus tussen de twee technologieën, aldus Vegard Sivertsen, directeur van It’s Learning Nederland.

Bron: It’s Learning


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.