Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 08-04-2010 | Article Rating | (0) reacties

Videoconferencing krijgt stimulans

Het gebruik van videoconferencing door bedrijven gaat vanaf dit jaar sterk toenemen, voorspellen onderzoekers.

De marktonderzoekers constateren in hun onderzoek Worldwide Enterprise Videoconferencing and Telepresence 2010-2014 dat de markt voor videoconferencingapparatuur in 2014 een omzet boekt van rond de 8,7 miljard dollar. Vorig jaar lag de omzet nog op 1,9 miljard dollar.

In totaal boekte deze specifieke markt 16,7 procent meer omzet dan in 2008. Volgens IDC komt de stijging van de uitgaven door bedrijven aan videoconferencing doordat het zich in een transitieproces bevindt. Was vroeger videoconferencing nog iets dat pas in het allerlaatste stadium gebeurde, tegenwoordig geniet deze vorm van virtueel vergaderen de voorkeur boven reizen.

Lees meer bij TelecomMagazine


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.