Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-02-2010 | Article Rating | (0) reacties

Omroepman Hagoort voorzitter Kennisnet

Bestuursvoorzitter Henk Hagoort van de Nederlandse Publieke Omroep krijgt er een functie bij. Vanaf 1 april is Hagoort voorzitter van de Raad van Toezicht van Kennisnet.
Stichting Kennisnet is de onafhankelijke publieke organisatie die onderwijsinstellingen in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs, ondersteunt bij het gebruik van ICT in het onderwijs.

Henk Hagoort: "Jongeren lopen voorop in het dagelijks gebruik van nieuwe media en digitale technologie. De grote uitdaging van Kennisnet is om de verbinding te leggen tussen de vraagstukken in het onderwijs en de mogelijkheden om hier met ict oplossingen voor te vinden. Om met ICT een brug te slaan tussen docenten en jongeren, tussen het onderwijs en zijn omgeving. Dat betekent voortdurend innoveren. Ik zie dat als een onmisbare investering in goed en eigentijds onderwijs. Daar draag ik vanuit mijn brede media-ervaring graag aan bij."

De Raad van Toezicht van Kennisnet bestaat in totaal uit elf leden. Zes hiervan worden voorgedragen door de PO-raad, de VO-raad, de MBO-raad en de AOC-raad. Op deze manier wordt geborgd dat Kennisnet van en voor het onderwijsveld blijft, terwijl door de inbreng van de vijf onafhankelijke leden in de Raad van Toezicht de wisselwerking met de rest van de maatschappij gegarandeerd wordt. Henk Hagoort is de opvolger van Paul 't Hoen die na twee termijnen op 1 april afscheid neemt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.