Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van ISM Learning & InBrain | 18-02-2010 | Article Rating | (0) reacties

Workshops Compliance & Blended leren

Het programma start om 12.30 uur met een lunch, waarna er de mogelijkheid is één van onderstaande workshops te volgen. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten met een netwerk borrel.
 
Workshop  A: "A global approach for a blended curriculum" - Jim van Hulst
Deze workshop handelt over het compliance curriculum voor ING compliance officers werkzaam binnen de verschillende business lines wereldwijd. Jim van Hulst is Sr. learning Manager bij ING Corporate Compliance.

Workshop B: "Compliance toolbox  binnen Achmea/Eureko" - Stefan Molenbroek 
Stefan Molenbroek, account manager compliance bij Achmea, behandelt in deze workshop de geïntegreerde benadering van compliance binnen Achmea.
 
Workshop C: "Blended leervormen voor uw organisatiedoelen" - Gert Demmink 
Hoe kunt u e-learning & blended leren inzetten om organisatiedoelen op het gebied van Governance, Risk & Compliance te bereiken? Dit thema wordt behandeld onder leiding van Gert Demmink, Managing Partner van Philip Sidney.

Inschrijving
De workshops vinden plaats op donderdag 18 maart en donderdag 15 april.  Inschrijving is kostenloos en kan eenvoudig online via
http://www.ism.nl/NL/Seminars


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.