Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 15-03-2010 | Article Rating | (0) reacties

Innovam innoveert samen met Bright Alley

Innovam is hèt kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche. Ruim 55.000 cursisten volgen jaarlijks een van de vele trainingen van deze organisatie, zowel klassikaal als digitaal.  In 2009 zijn de eerste gesprekken gevoerd tussen Bright Alley en Innovam over de implementatie van een e-learningontwikkelstraat, waarmee Innovam zelf in staat is om e‑learning te ontwikkelen. Bright Alley zal de ontwikkelstraat opzetten en blijft Innovam bijstaan met het innoveren van nieuwe en innovatieve leermiddelen.

Tijdens de gesprekken kwam ook naar voren dat de ambities van Innovam verder reiken dan alleen de ontwikkelstraat. Samen met Conclusion, het moederbedrijf van Bright Alley, wordt op dit moment ook gewerkt aan een strategische marketingplan, een webshop en het opzetten van een Kennismanagment en Leermanagementsyteem. Verscheidene werkmaatschappijen van Conclusion ondersteunen Bright Alley en Innovam hiermee. Binnenkort worden de eerste resultaten verwacht.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.