Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 08-03-2010 | Article Rating | (0) reacties

Brigth Alley Moodlet mee

Eind januari 2010 is Luuk Terbeek, één van de ontwerpers bij Bright Alley, verkozen tot bestuurslid van de Nederlandstalige Moodle Vereniging (Ned-Moove).

 

 

 

Onderwijsverniewingen en met name de ontwikkelingen op het gebied van online leren, vormen de aandachtspunten van Luuk. Open source toepassingen als Moodle zorgen er, volgens Luuk, voor dat leren steeds slimmer wordt georganiseerd en dat kennis stap voor stap een steeds groter wordende groep kan bereiken. Naast zijn werkzaamheden bij Bright Alley is Luuk dan ook als vrijwilliger betrokken bij Open Learning Exchange Nepal, een non-profit organisatie die de kwaliteit en toegang tot het onderwijs in Nepal verbetert.

 

De verwachting van Luuk is dat Moodle, mede door de komst van Moodle 2.0, verder aan terrein zal winnen, zowel in het onderwijs als binnen het bedrijfsleven. Ned-Moove organiseert door het jaar heen diverse activiteiten gericht op samenwerking en kennisdeling over het gebruik van Moodle software.

 

Luuk zal zich hiervoor de komende drie jaar inzetten via het Ned-Moove bestuur.

Bright Alley feliciteert Luuk met zijn benoeming en zal de kennis en ervaringen die Luuk de komende jaren opdoet toepassen om uw onderwijsvernieuwingen vorm te geven.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.