Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-01-2010 | Article Rating | (0) reacties

Nationale ICT Awards van start

ICT~Office organiseert samen met het ministerie van Economische Zaken,  ICTRegie, Stichting ICT~Milieu en de Gemeente Den Haag voor de elfde keer de uitreiking van de Nationale ICT~Awards.

De vier prijzen worden uitgereikt tijdens een feestelijk diner voor genodigden op woensdagavond 21 april 2010. Voorafgaand worden de genomineerden voor deze Awards bekendgemaakt op 6 april tijdens het Nationaal ICT Event in Media Plaza te Utrecht.

De Nationale ICT Awards zetten innovatieve ICT-initiatieven in het zonnetje en stimuleren daarmee het beter en slimmer inzetten van ICT in het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid. De partners van de Nationale ICT Awards reiken ieder een eigen Award uit, die een aspect van innovatie met ICT belicht.

De Broos van Erp Prijs is een aanmoedigingsprijs van € 25.000 voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe technologie vermarkt. De prijs wordt beschikbaar gesteld door het ministerie van EZ. Tijdens het Nationaal ICT Event op 6 april vindt de laatste juryronde plaats voor de Broos van Erp Prijs en worden tal van innovatieve ICT-toepassingen gepresenteerd.

De ICT~Office Innovatie Award is voor de persoon of organisatie die een pluim of aanmoediging verdient gezien zijn of haar strategische en leidende rol in een innovatietraject.

De ICTRegie Award is een valorisatieprijs, een erkenning voor bewezen valorisatie van in Nederland ontwikkelde ICT-kennis. De prijs is voor de persoon die, of het duo dat, resultaten van wetenschappelijk ICT-onderzoek heeft weten om te zetten in één of meer economisch of maatschappelijk profijtelijke toepassingen.

De ICT~Milieu Award is een initiatief van de Stichting ICT~Milieu en wordt toegekend aan de meest innovatieve en aansprekende ICT-toepassing van het afgelopen jaar (2009) die het milieu op duurzame wijze minder belast. Het kan daarbij gaan om een ICT-toepassing die zelf minder energie verbruikt in de productie, gebruik en recycling, dan wel een toepassing die het energieverbruik in andere processen reduceert met respect voor het milieu.

Nadere informatie
Nadere informatie over de Nationale ICT~Awards en het Nationaal ICT Event is te vinden op respectievelijk www.ictawards.nl en www.mediaplaza.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.