Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-01-2010 | Article Rating | (0) reacties

E-boek komt traag van de grond in Vlaanderen

Het e-boek wacht in Vlaanderen nog op de echte doorbraak. Maar Kerstmis heeft de verkoop een duwtje in de rug gegeven, meldt ZDNet.be.

De Amerikaanse webwinkel Amazon.com maakte vorig week bekend op Eerste Kerstdag meer e-books dan papieren boeken te hebben verkocht. Vermoedelijk steeg het aantal verkopen op die dag zo sterk omdat mensen die een e-reader (de Kindle) cadeau kregen, daar onmiddellijk boeken voor gingen downloaden.

In Vlaanderen loopt het nog niet echt storm voor het e-boek, meldt ZDNet op grond van informatie van  E-boek.org, de eerste Vlaamse elektronische-boekenwinkel. E-book.org is een initiatief van de boekenkoepel Boek.be en de boekhandels.

Volgens directeur Geert Joris van Boek.be, kende de verkoop op 18 december een piek van honderd exemplaren. Sinds 25 december schommelt de verkoop tussen de negentig en honderd boeken per dag.  Vóór 18 december lag de verkoop op gemiddeld dertig exemplaren per dag.

Bron: ZDNet.be


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.