Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-12-2009 | Article Rating | (0) reacties

Business Games brengt leveranciers en klanten bij elkaar

Op 26 en 27 mei 2010 vindt de eerste editie van Business Games plaats in Amersfoort. Zeventig leveranciers van professionele speltoepassingen ontmoeten 1.500 klanten en prospects.

Business Games richt zich op de vakgebieden HRM, onderwijs en marketing. Door een mix van inhoudelijke en commerciële componenten, biedt het evenement zowel de mogelijkheid om kennis op te doen als in contact te komen met verschillende aanbieders. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging.

Het doel van het evenement is tweeledig. Enerzijds waarde creëren voor spelleveranciers. Deze waarde bestaat uit het vergroten van naamsbekendheid of het opdoen van nieuwe contacten. Ook het in korte tijd ontmoeten van klanten en bestaande relaties maakt het evenement tot een efficiënte en zinvolle investering. Anderzijds worden HRM-ers, onderwijskundigen en marketeers geholpen de weg te vinden in de wereld van spel. Voor hen is Business Games een markplaats om kennis te vergaren, ideeën op te doen en de toepassing van spel ten behoeve van hun organisatie op waarde te kunnen schatten.

Plug & Play

Leveranciers doen mee volgens het principe van Plug & Play.”Business Games garandeert deelnemers volledige focus op het realiseren van sales- en marketing doelstellingen. Hierbij helpen wij hen door onder meer een Gameshop Event Marketing Master en een standbemanningstraining aan te bieden”, zegt Erik Heemskerk, project manager van Business Games. “De focus en ondersteuning op marketing en sales is een belangrijke aanvulling op bestaande full service concepten die alleen de operationele beslommeringen uit handen nemen”.

HRM-, onderwijs- en marketing professionals krijgen naast de expositie een combinatie van een onafhankelijk en een commercieel programma aangeboden. Beide dagen worden plenair geopend en afgesloten met bijdragen van verschillende inspirators/opiniemakers, onder wie Marcel de Leeuwe van Leerbeleving.nl. Daarna kunnen bezoekers presentaties van leveranciers volgen in respectievelijk het HRM-, Onderwijs- en Marketing Theater en/of leveranciers 1-op-1 ontmoeten. Business Games is een event van Htwee event marketing.

Meer informatie: www.nlbusinessgames.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.