Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 11-01-2010 | Article Rating | (0) reacties

Tevreden gebruikers in ontwikkelomgeving Bright Alley

Gebruikers van een door Bright Alley gemaakte ontwikkelomgeving zijn erg tevreden hierover. Dit blijkt uit een interne evaluatie die de klant, een grote overheidsorganisatie, hierover heeft gehouden. >lees verder.

 

Gebruikers van een door Bright Alley gemaakte ontwikkelomgeving zijn erg tevreden hierover. Dit blijkt uit een interne evaluatie die de klant, een grote overheidsorganisatie, hierover heeft gehouden. In de omgeving kunnen interne auteurs zelfstandig en snel SCORM-compliant e-learningmateriaal ontwikkelen. Het nieuwe systeem heeft een aantal sterke punten ten opzichte van het oude systeem Lectora, zoals het gebruik van templates en het gelijktijdig kunnen werken van meerdere personen binnen het systeem. Een gebruiker: “het systeem biedt optimale ondersteuning om met meerdere mensen samen te werken op verschillende locaties aan verschillende leertaken. Anytime, anyplace, anywhere.”

 

Hoewel het gebruik van de omgeving facultatief is, worden momenteel negen van de tien e‑learningprojecten in de nieuwe omgeving gemaakt. Er werken ongeveer honderd auteurs met de omgeving, die hier in het algemeen erg tevreden over zijn, vanwege de snelle leercurve. Een andere gebruiker:” het systeem versnelt de ontwikkeling van e-learning aanzienlijk. Ten opzichte van voorgaande ontwikkeling in Lectora wordt in 40% procent van de tijd vergelijkbare e-learning ontwikkeld.”  Gebruikers vinden het verder positief dat het systeem het werken volgens een heldere structuur afdwingt en dat het gebruikersvriendelijk is. Verschillende medewerkers kunnen zonder handleiding aan de slag.

 

 

 

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten te melden, bijvoorbeeld met betrekking tot versiebeheer. Bright Alley blijft daarom in overleg met de klant, om de wensen van de gebruikers nog beter af kunnen te stemmen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.