Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 17-12-2009 | Article Rating | (0) reacties

Viering 10-jarig bestaan Bright Alley groot succes

Met veel voldoening kijken we terug op de viering van ons tweede lustrum op woensdag 4 november. Op meerdere verdiepingen van onze Conclusion-toren hebben we ruim 80 klanten en relaties weer helemaal up to date gebracht met het seminar Lang Zullen We Leren.

 

De eerste gasten ontvingen we in het begin van de middag in de lobby. Zij werden begroet door de ‘Pink Ladies’, die in hun kleurige outfit voor een feestelijke ‘binnenkomer’ zorgden. In het restaurant hield Steven Verver een welkomstwoord waarin hij met verve de geschiedenis van Bright Alley uit de doeken deed.

 

 

Na de taart was het tijd voor de workshoprondes. Er kon gekozen worden uit de thema’s Samenwerkend e-leren, E-learning in crisistijd, Meten is weten, Leren 2.0 en Serious Games. Het onderwerpenpalet was lekker breed en de inbreng van onze gastsprekers was meer dan uitstekend; er was voor iedereen wat te halen: van filosofische bespiegelingen (Leren 2.0) tot en met praktisch knutselen met blokjes (Samenwerkend e-leren).

 

 

 

Gasten die niet alleen achterover wilden leunen namen tussendoor deel aan de sessies Zelf creatieve e-learning maken. De belangstelling voor dit onderdeel was erg groot, mogelijk ook vanwege de opdracht: leg de ‘buitenspel’-regel uit aan een meisjesvoetbalteam. Verrassend was dat sommige concepten erg sterk bleken en zonder meer geschikt waren om uitgevoerd te worden.

 

Aan het einde van de middag werd in de bar, Cloud 22, het programma afgesloten met een spannende finale van de workshops. Inzet was het winnen van de Workshop Award. De twee teams met het beste ontwerp voor het ‘buitenspel’-programma presenteerden hun ideeën aan een deskundige jury. Deze moest nog flink discussiëren voordat ze een winnaar konden aanwijzen. De winnende groep ontving de Award uit handen van Erik Hallers.

 

Vervolgens kon het napraten en borrelen beginnen. Uit de vele gesprekken viel op te maken dat de middag zeer geslaagd was en dat we inderdaad nog lang zullen leren!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.