Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-12-2009 | Article Rating | (0) reacties

Nieuw paviljoen voor Mediawijzer.net

Vorige week is het paviljoen Mediawijzer.net geopend bij de Beeld en Geluid Experience in Hilversum, een attractie op het gebied van televisie, radio, film en muziek.

De Beeld en Geluid Experience richt zich op het grote publiek, maar ook op het onderwijs. Speciaal voor schoolgroepen zijn er educatieve arrangementen ontwikkeld.

Mediawijzer.net heeft tot doel heeft mediawijsheid onder jongeren en volwassenen te vergroten. In het paviljoen kunnen jongeren vanaf tien jaar spelenderwijs leren omgaan met vele aspecten van de media.

Het paviljoen is een inititatief van Beeld en Geluid en Mediawijzer.net, een organisatie die initiatieven op het gebied van Mediawijsheid bundelt. Beeld en Geluid is samen met Kennisnet, VOB, NPO en ECP-EPN partner van dit expertisecentrum. Beeld en Geluid is de plek waar deelnemende organisaties bij elkaar komen, informatie delen over projecten en evenementen organiseren.

www.beeldengeluid.nl
www.mediawijzer.net


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.