Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van ISM Learning & InBrain | 11-12-2009 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe versie van Sana EasyGenerator behaalt hoogste score in validatietest van NOIV

Rotterdam, Nederland – Vandaag heeft Sana Software de nieuwste versie van de bekende auteurentool Sana EasyGenerator gereleased. Met de nieuwste, online variant, is het voortaan nog eenvoudiger om e-Learning content te genereren en te onderhouden met meerdere personen verdeeld over meerdere locaties, waar ook ter wereld.

 

Belangrijkste ontwikkeling in de 7.1 versie is de mogelijkheid die geboden wordt om te publiceren naar SCORM 2004 3rd and 4th edition. In het onlangs door het NOIV (Nederland Open in Verbindingen) georganiseerde plugfest voor onderwijsproducten, kwam Sana EasyGenerator als winnaar naar voren in de validatietest. Met een score van 95% bleef het de nummer twee met bijna dubbele cijfers voor.

 

NOIV: “Sana Easy Generator is de winnaar van de validatie-test met ruime afstand. Een opmerkelijk resultaat aangezien zij het plugfest hebben aangewend om versneld de standaarden te implementeren in het product. Dit hebben ze voortreffelijk gedaan.”

 

Behalve publiceren naar SCORM 2004, zijn er nog een aantal andere belangrijke features toegevoegd, zoals een volledig Nederlandstalige interface, publiceren naar cd-rom of andere offline media, de mogelijkheid om woordenlijsten toe te voegen, zoeken binnen cursussen op trefwoorden en het uitgeven van een certificaat binnen de cursus na het behalen van een bepaald resultaat. Verder zijn er de nodige kleine verbeteringen doorgevoerd mede op advies van het constant groeiende internationale netwerk van partners.

 

Dit is een demonstratie van de kwaliteit en snelheid die Sana Software levert. Door gebruik te maken van Lean/ Agile Software Development methoden is Sana Software in staat om op korte termijn te reageren op verzoeken van partners en klanten. Het product en de processen zijn dusdanig georganiseerd dat er geen concessies aan de kwaliteit van het gehele product gedaan hoeven te worden.

 

Sana Software is een Nederlandse ontwikkelaar van e-Learning software. Met ervaring in e-Learning die bijna twee decennia terug gaat, ontwikkelt Sana Software oplossingen die zowel door de veeleisende (technische) auteur als door de subject matter expert gebruikt kunnen worden. Deze online ontwikkelomgeving, Sana EasyGenerator, maakt het mogelijk om auteuren over de hele wereld met elkaar te laten samenwerken bij het maken van cursussen, het delen en hergebruiken van media, het toepassen van masterpages voor een centrale look-and-feel en nog vele andere zaken. Het eindresultaat kan eenvoudig gepubliceerd worden naar HTML voor gebruik op websites, of SCORM voor gebruik in ieder SCORM-compliant Leer Management Systeem (LMS).

 

De Learning producten van Sana Software zijn in Nederland uitsluitend verkrijgbaar via gekwalificeerde partners, zoals ISM Learning en Atrivision.

 

Voor meer informatie over Sana Software: www.sana–software.com

Voor meer informatie over het plugfest: http://www.noiv.nl/node/66019


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.