Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van ISM Learning & InBrain | 10-12-2009 | Article Rating | (0) reacties

ISM Learning en Philip Sidney bundelen krachten in compliance trainingen

Rotterdam – e-learning bedrijf ISM Learning en compliance & governance specialist Philip Sidney, gaan met ingang van 1 december een partnership aan. De samenwerking richt zich op ‘blended’ leertrajecten voor compliance trainingen binnen de financiële en energiesector. Onder druk van strengere wetgeving en toezicht verwachten beide partijen de komende jaren toenemende aandacht voor compliance trainingen. Philip Sidney oprichter Demmink: “Onze gezamenlijke missie is om er voor te zorgen dat de cursist wet- en regelgeving niet alleen kent, maar vooral goed in de praktijk kan brengen.”

Waarom heeft een auto remmen?
Het belang van integere bedrijfsvoering is de laatste jaren in de financiële sector nogmaals duidelijk geworden. Financiële instellingen moeten evenwel nog steeds presteren onder hoge druk en doorgaans met dalende budgetten. Gert Demmink, partner van Philip Sidney, ziet een belangrijke rol weggelegd voor de compliance afdelingen de komende jaren: “Een auto heeft remmen nodig om hard te kunnen rijden”.

Seminars
De thema’s cultuur, gedrag en goede instructie zullen ook terugkomen in een tweetal seminars die beide partijen organiseren op respectievelijk 18 maart en 15 april in de Van Nelle ontwerpfabriek. Hierbij zal de rol van compliance officers en thema’s als permanente educatie en de inzet van software besproken worden.
 
Keuze Philip Sidney en ISM Learning
“De keuze voor Philip Sidney was voor ons snel gemaakt”, verklaart Oomen van ISM Learning. “Niet alleen hebben zij een hele sterke inhoudelijke basis en trainingservaring. De passie voor het vakgebied straalt ervan af en dit sluit perfect aan bij de drive van ISM Learning om verrassende e-learning oplossingen te bieden.” Dit vertrouwen blijkt wederzijds: “Wij vinden in ISM Learning een partner die op innovatieve wijze e-learning ontwikkelt, die past bij deze tijd en die dicht bij de gebruiker staat” aldus Demmink.

Blended leren
Blended leren bestaat binnen de e-learning branche al jaren als een volwaardige opleidingsvorm. Tot op heden beperkte ISM Learning zich tot het maken van e-learning modules. “Maar de markt vraagt om de ontwikkeling van innovatieve leertrajecten” legt Oomen uit. “Organisaties hebben hierbij de behoefte om de voordelen van e-learning te combineren met hoogwaardige klassikale trainingen of workshops.”

Complementaire oplossing
ISM Learning specialiseert zich al jaren op het realiseren van attractieve e-learning modules, onder meer op het gebied van compliance. Met de expertise en trainingservaring van Philip Sidney ontstaat een complementaire oplossing voor financiële instellingen waarbij online– en klassikale trainingen samengaan.
Met de gecombineerde krachten van Philip Sidney en ISM Learning denken beide partijen een basis gelegd te hebben voor een totaaloplossing op het gebied van compliance gerelateerde opleidingsvraagstukken voor de financiële sector en energiemarkt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.