Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 30-11-2009 | Article Rating | (1) reacties

Leerlingen zonder stress naar eindexamen

Jaarlijks doen bijna 200.000 middelbare scholieren examen. Dat betekent ieder jaar voor veel leerlingen een periode van stress. De examentraining van Lyceo helpt scholieren met de voorbereiding op hun examens. Jaarlijks groeit het aantal aanmeldingen voor hun trainingen met meer dan 80%.

Om leerlingen nog beter te helpen, heeft Lyceo nu online examentrainingen via het e-learningplatform van A New Spring ontwikkeld. Het bijzondere is dat de leerling individueel naar het examen wordt begeleid. Het platform geeft aan wanneer het eindexamen is en het intelligente e-learning systeem zet vervolgens iedere studiedag automatisch een persoonlijke training klaar. Zo’n training bevat precies dat oefenmateriaal dat die betreffende cursist nodig heeft. Op die manier krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen en ervaren ze minder stress in de aanloop naar hun examen.

Dit jaar zal er een training beschikbaar zijn voor Wiskunde B, maar vanaf september kunnen er trainingen gevolgd worden voor de volgende vakken; natuurkunde, scheikunde, wiskunde A-B-C, biologie en economie.

 

 

Lyceo geeft al jaren examentrainingen aan scholieren die zich optimaal willen voorbereiden op hun examen of schoolonderzoeken.Dit zijn voornamelijk havo-5 en vwo-6 scholieren, maar ook scholieren die deelcertificaten moeten halen of havo-4 en vwo-5 scholieren die zich goed willen voorbereiden op het examenjaar. Tijdens de examentrainingen van Lyceo word je in twee, drie of vier dagen klaargestoomd op één van de eindexamenvakken.

 

 

Wij geloven in slimme technieken die de opleider en de deelnemer helpen om de gewenste doelen te bereiken. A New Spring is slim voor de deelnemer, want onze adaptieve e-learning helpt cursisten met leren. A New Spring is ook slim voor opleiders, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun kerncompetenties.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

joke
Van joke | 04-01-2010
LS, bestaat de mogelijheid om via E-Learning eindexamentraining te volgen op VWO niveau natuur en gezondheid. kan dat via a new spring??? Dat lijkt me een prima oplossing indien mogelijk.
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.