Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-11-2009 | Article Rating | (0) reacties

Holland Paviljoen op LearnTec 2010

Door uw redacteur Marcel de Leeuwe

 

 

Dit jaar vindt weer de grote LearnTec conferentie en beurs plaats in Karlsruhe. Het grote e-Learning event vindt plaats van 2 t/m 4 februari 2010.

Vorig jaar bezochten 2 redactieleden van e-Learning.nl dit evenement en waren onder de indruk van het niveau en de organisatie. Zie ook het eerdere verslag. Toen bleek al dat er vanuit Duitse zijde veel interesse was voor een nauwere samenwerking met Nederland.

Nederland officieel partnerland

Dit jaar (18e keer!) is het een speciale editie omdat voor het eerst Nederland officieel partnerland is. Dit betekent dat Nederlandse e-Learning bedrijven actief kunnen zijn met een stand in een speciale Holland Paviljoen en er kan ook nog een bijdrage worden geleverd aan een kwalitatief hoogstaand seminar programma. De lezingen etc. kunnen in zowel het Duits als het Nederlands worden verzorgd.

Ook meedoen?

Als u de PDF bekijkt hebt u alle feitelijke informatie en een duidelijk aanbod zodat u snel kunt beoordelen of het aantrekkelijk is om zelf een rol te spelen in dit event.

Er is al een aantal interessante Nederlandse bedrijven aanwezig maar er zijn nog 2 plaatsen over.

Bent u een professioneel e-Learning bedrijf met interesse in dit evenement, neem dan voor 30 november contact op met Sarah Delille of Nina Wieser van exportimpulse!, telefoon: 070-322 9006 of via mail delille@exportimpulse.nl, wieser@exportimpulse.nl 

www.LEARNTEC.de
www.exportimpulse.nl  
 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.