Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-11-2009 | Article Rating | (0) reacties

Verslag vanaf Learning 2009

 

Net als eerdere jaren vindt dit congres weer plaats in Orlando (VS). Zondag start Learning 2009 met een halve dag pre-conference workshops waarbij De Leeuwe deelneemt aan een workshop over Mobiel leren. 's Avonds vindt de officiële opening plaats. Tot en met woensdag worden er van 's morgens 8 uur tot 's avonds laat vele verschillende sessies georganiseerd rondom de meest uiteenlopende onderwerpen en met veel verschillende vormen.

Aan Learning 2009 nemen ruim 1300 e-Learning professionals deel.Vanaf zondag vindt u op e-learning.nl elke dag foto's, filmpjes en teksten over Learning 2009. Daarnaast kunt u meer lezen en horen via de website van Learning 2009. Vanuit die website wordt de inhoud van sessies gedeeld. Aanvullende verslagen vindt u op de persoonlijke weblog van De Leeuwe: Leerbeleving. Voor de Twitteraars: de hashtag van dit congres is #l2009

Mocht u nog specifieke vragen/opmerkingen/verzoeken hebben dan kunt u mailen naar marcel@leerbeleving.nl. Deze zullen waar mogelijk opgenomen worden in de verslaglegging.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.