Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Noordhoff Health | 14-10-2009 | Article Rating | (0) reacties

AFAS en PAT Learning Solutions integreren HRM en e-learning

De unieke combinatie van AFAS Profit en PulseWeb geeft organisaties in diverse sectoren, waaronder de zorg, retail en transport, toegang tot een zeer geavanceerde en gebruiksvriendelijke HRM-, kennis- en leeromgeving.

                    

Koppeling met AFAS

Door de koppeling van Pulseweb met AFAS Profit wordt HRM geïntegreerd met leren en ontwikkelen in organisaties. Met Pulseweb wordt de ballast uit klassikale trainingen verplaatst naar de e-learning omgeving, waardoor optimale opleidingstrajecten ontstaan. De opleidingen worden efficiënter en effectiever en de organisatie krijgt inzicht in de kennis en ontwikkeling van haar medewerkers.

 

PulseWeb e-learning

PulseWeb is een flexibele leeromgeving voor organisaties die controle willen hebben over lesmateriaal, opleidingen, leren en kwaliteit. Organisaties kunnen zelf opleidingen samenstellen, digitaal lesmateriaal en toetsen ontwikkelen en bestaand materiaal importeren. Cursisten, auteurs, trainers, managers en beheerders hebben hun eigen portal. Tevens is er een trainingsrooster waarop cursisten digitaal kunnen inschrijven. Assessments borgen het leren op de werkplek en de resultaten worden vastgelegd in het individueel digitaal portfolio. Een scala aan rapportages geeft het management op alle niveaus inzicht in leren, certificering en kwaliteit binnen de organisatie.

 

Jumbo Supermarkten

Gezamenlijke klanten onderschrijven de meerwaarde van de integratie van de oplossingen. Zo zegt Daan van Boxmeer, verantwoordelijk voor de leeromgeving binnen Jumbo Supermarkten: “De kracht van AFAS Profit en PulseWeb is dat ze beiden uitgaan van onze organisatie. De integratie versterkt dit effect nog verder.”

 

AFAS Partnermanagement

AFAS ERP Software levert AFAS Profit, een softwarepakket voor de volledige administratie. Voor specifieke brancheoplossingen en koppelingen met producten werkt AFAS samen met geselecteerde (branche)partners. Gecertificeerde AFAS partners maken gebruik van de AFAS Profit dataconnectoren voor het realiseren en onderhouden van de naadloze koppeling tussen de systemen.

 

Over AFAS ERP Software

AFAS ERP Software richt zich op de ontwikkeling, verkoop en implementatie van complete geïntegreerde ERP software. Daarnaast verzorgt AFAS support en consultancy. Kwaliteit en visie vormen de basis van het succes van AFAS. De visie die aan de producten ten grondslag ligt heeft AFAS Ondernemingsprocesbeheer (OPB®) genoemd. AFAS is een dynamisch, eigenzinnig en puur Nederlands bedrijf met 300 medewerkers en meer dan 10.000 klanten in Nederland, België, Luxemburg, de Nederlandse Antillen en Aruba. AFAS is opgericht in 1996 en gevestigd in Leusden. Zie voor meer informatie over AFAS www.afas.nl

 

Over PAT Learning Solutions

PAT Learning Solutions realiseert unieke oplossingen voor leren, ontwikkelen en veranderen in organisaties. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de eigen elektronische leeromgeving Pulseweb, die wordt gezien als een van de meest effectieve en gebruiksvriendelijke omgevingen voor e-learning en blended learning. PAT Learning Solutions is opgericht in 1986 en gevestigd in Tilburg. Zie voor meer informatie over PAT Learning Solutions www.learningsolutions.nl

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.