Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-10-2009 | Article Rating | (0) reacties

Sana Software en Atrivision kiezen samenwerking

ROTTERDAM, Nederland --- De Nederlandse softwareontwikkelaar Sana Software blijft succesvol in het constant aantrekken van nieuwe Europese partners. Zo is recentelijk een samenwerkingsverband gesloten met de Nederlandse HR dienstverlener Atrivision. Daan Assen, Directeur van Atrivision, biedt meer inzicht in de samenwerking.

Atrivision is een HR dienstverlener die diensten biedt voor het managen van talent, leren en kwaliteit in organisaties. Deze diensten omvatten consulting, implementatie van technologie, ontwikkelen van e-learning en het outsourcen van trainingen.

Eenvoudig en flexibel
Hoe zijn jullie in contact gekomen met Sana Software? “We hebben Sana Software ontmoet bij de Europese e-learning conferentie LearnTec”, legt Assen uit. “We hebben voor een samenwerkingsverband met Sana gekozen, omdat ze uitmuntende content authoring tools bieden die eenvoudig in gebruik zijn, flexibel zijn en ondersteuning geven bij het ontwikkelen van e-learning.” 

Bewezen technologie
Assen vervolgt: “Het feit dat Sana producten op basis van bewezen e-learning technologie zijn gebouwd, is voor ons belangrijk. Dat de software in een Nederlandse versie verkrijgbaar is, helpt ons op lokale verticale markten zoals de overheid en gezondheidszorg te focussen met een stevig e-learning aanbod. Zo beginnen we binnenkort met het implementeren van Sana EasyGenerator in een van de top 15 ziekenhuizen van Nederland. We richten ons op het onderhouden van goede relaties met al onze software partners. Met Sana zien we een breed draagvlak om optimale e-learning oplossingen te bieden aan onze klanten.

Best of breed
Wat voor kansen ziet u op de e-learning markt? “We zien kansen voor geïntegreerde e-learning oplossingen die best-of-breed software tools combineren. Atrivision heeft een ruime ervaring in het implementeren van toonaangevende oplossingen voor talentmanagement en learning. We zien een groeiende vraag naar maatwerk en snellere e-learning ontwikkelingen. Daarin zien we kansen voor goede authoring tools met geïntegreerde content management functies.”

Atrivision en Sana Software
Christiaan de Visser, business development manager bij Sana Software, is verheugd over de samenwerking tussen Atrivision en Sana Software. “Atrivision is een van de belangrijkste spelers in Nederland als het gaat om het implementeren van HR diensten. Ik ben er van overtuigd dat onze gecombineerde krachten, voordelen zullen opleveren voor de huidige en toekomstige klanten van onze beide ondernemingen.”

Online leren
“Juist binnen de verticale markten zien we een groeiende behoefte om een constante stroom van online leermomenten te bieden. De klanten in deze markten helpen bij het ontwikkelen van goede e-learning met gebruiksvriendelijke tools is een missie die Atrivision serieus neemt”, sluit Assen af.

Over Sana Software
Met een team van architecten, product managers en business development in Nederland en vier ontwikkelteams in Oekraïne, richt Sana Software zich erop software producten te ontwikkelen die waarde toevoegen aan partners en gebruikers.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.