Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 13-10-2009 | Article Rating | (0) reacties

Europese samenwerking Regas en TCG e-learning

Europese samenwerking Regas en TCG e-learning

De implementatie van Regas applicaties met maximale efficiency laten verlopen: dat is het gevolg van de samenwerking tussen Regas en de The Competence Group (TCG). Regas gaat als aanbieder van cliëntvolgsystemen en elektronische dossiervorming zowel een technisch als commercieel partnership met TCG aan. Opleidingen rond Regas applicaties worden via het e-learning portaal van TCG beschikbaar gesteld aan Regas gebruikers. Een prototype van dit portaal werd tijdens het Regas Symposium 2009 met positieve reacties ontvangen.

Meertalig onderwijs
Zowel Nederlandstalige als Franstalige zorg- en welzijnsinstellingen hebben baat bij deze samenwerking: de leermodules worden in beide talen aangeboden. Tom Blok, directeur/eigenaar van Regas, legt uit: “De samenwerking met TCG stelt ons in staat sneller in andere Europese landen met een distributienetwerk te starten. De e-learning modules van TCG zorgen voor snelle en efficiente implementatie trajecten van Regas applicaties. Grotere groepen eindgebruikers kunnen op afstand, in de taal van hun eigen keuze, het gebruik van Regas applicaties aanleren. Zéker wanneer e-learning is geïntegreerd in de helpfuncties van onze applicaties.”

 

Medici en onderwijsdeskundigen
E-learning heeft bewezen kostenbesparend en kwaliteitverhogend te zijn. “Bovendien draagt e-learning bij aan de borging van kennis, kunde en vaardigheden van eindgebruikers”, zegt directeur TCG Toon Rijken. “Rendementsverbeteringen zijn het gevolg, precies waar TCG voor staat. Onze onderwijsdeskundigen ontwikkelen het lesmateriaal samen met de medische deskundigen van Regas. Met dit lesmateriaal kan een brede gebruikersgroep in de zorg profiteren van de voordelen van e-learning”.

 

Meer informatie

The Competence Group, Afdeling Marketing en Communicatie. Bel (0)30 256 56 25 of stuur een e-mail naar info@competence.biz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Competence Group (TCG)
TCG verhoogt het rendement van organisaties. Hiervoor bieden wij hoogwaardige ICT oplossingen, zoals processoftware en e-learning portalen. Al onze oplossingen zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van organisaties en haar individuele medewerkers. Inmiddels maken vele duizenden professionals uit verschillende branches succesvol gebruik van de producten van TCG.
TCG: organiseren, leren, weten, doen!

 

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.