Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-09-2009 | Article Rating | (1) reacties

Google lanceert nieuwe functie Sidewiki

Internetbedrijf Google heeft een nieuwe functie voor de browers Internet Explorer en Firefox gelanceerd: Sidewiki. Met Sidewiki is het mogelijk aantekeningen te maken bij websites.

Deze opmerkingen zijn zichtbaar voor andere bezoekers die Sidewiki gebruiken. Google zegt een algoritme ontwikkeld te hebben dat ervoor zorgt dat de beste commentaren bovenaan verschijnen. Op die manier zouden ook ongepaste teksten geweerd kunnen worden.

Het is daarnaast mogelijk Sidewiki-artikelen met anderen te delen of ze te koppelen aan blogs en Facebook of Twitter-accounts.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Frans Maassen (EducatieNET)
Van Frans Maassen (EducatieNET) | 27-09-2009
mmm. Leuk bedacht, maar ik kan wel entries maken, maar ik vind ze niet meer terug... Je zou verwachten dat als je op een pagina komt, dat je dan je notities weer zou moeten vinden. Maar bij mij blijft het akelig leeg.... Via mijn profiel pagina vind ik ze overigens wel... curieus. Iemand vergelijkbare ervaringen - of betere?
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.