Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearnLinq | 31-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

LearnLinq genomineerd voor meest gebruiksvriendelijke LMS

LearnLinq genomineerd voor meest gebruiksvriendelijke LMS

LearnLinq award nomination LMS

Met LearnLinq hebben wij ons van begin af aan het doel gesteld om het meest gebruiksvriendelijke Leer Management Systeem te ontwikkelen.
Die als organisatie direct vanaf de website in gebruik kan worden genomen zonder trainingen of consultancy. Gister kregen wij het prachtige bericht binnen van een gerenommeerde internationale software-vergelijker dat LearnLinq is genomineerd voor maar liefst twee awards. Een bevestiging dat we op de goede weg zitten in het behalen van ons doel.

Agnes Strelcov: “I’m also happy to inform you that LearnLinq LMS was distinguished with our Great User Experience and Rising Star awards. Congratulations!”

By: https://reviews.financesonline.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.