Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 16-09-2009 | Article Rating | (0) reacties

Integriteit en Cultuur tijdens een lunchsessie bij Bright Alley

Integriteit, cultuur, waarden en normen. Nee, dit is geen uittreksel van de verkiezingstoespraak van premier Balkenende, maar het zijn thema’s die momenteel zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven zeer in de belangstelling staan. Ondermeer wet- en regelgeving rondom compliance en alle schandalen binnen de kredietcrisis leiden tot de vraag: “Hoe kunnen we onze ‘code of conduct’, bedrijfswaarden en –normen en een integere bedrijfscultuur verankeren binnen onze organisatie?”. Gedragsregels lijken vaak heel eenduidig, maar zijn vaak lastig vertaalbaar naar de werkpraktijk. Omkoperij mag niet, maar hoe doe je dan zaken in landen als Kenia en Rusland? Hoe ga je om met het grijze gebied?
Kom meepraten over de rol van e-learning, serious games en virtual communities op het gebied van integriteit en cultuur aan de hand van praktijkvoorbeelden.

 

Deze lunchsessie vindt plaats van 12.00 tot 13.30 uur in ons kantoorpand aan het Herculesplein 80 in Utrecht. Deelname en parkeren is gratis. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier of telefonisch via Dorien de Rond - (030) 21 23 200. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor informatie.

Graag tot ziens op 22 september!

 

Bright Alley
Pim van Velsen

PS. Het volledige overzicht van al onze lunchsessies is te vinden op www.brightalley.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.