Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-09-2009 | Article Rating | (1) reacties

Moving Learning 2009

Op 19 November dit jaar organiseert de Branche Vereniging voor Leer Technologie bedrijven (BVLT) het Moving Learning congres 2009. Moving Learning 2009 is een 1-daags congres dat voor de 4e keer wordt georganiseerd. Dit jaar voor het eerst door de BVLT.

 

Doelstelling van het congres is het faciliteren van een platform waarbij ruimte wordt geboden voor de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van leren, opleiden en ondersteunen op de werkplek. Innovatief, concreet en kijkend naar de toekomst!

Moving Learning 2009
vindt plaats op donderdag 19 november. De locatie waar Moving Learning zal plaatsvinden is Figi in Zeist.

Het congres is met name bedoeld voor management HRD, HRM, P&O, ICT, opleidingsfunctionarissen, directies en management van opleidings- en onderwijsorganisaties, die geïnteresseerd zijn in de laatste ontwikkelingen en best practice op het gebied van e-learning en innovaties in leren en ontwikkelen van mensen, ondersteund door leertechnologie.

Alvast een tipje van een sluier: Fons van de Berg van Helicon zal speken over creativiteitsleren en innovatie, Erwin Blom zal sociale media komen toelichten.

Verder is er veel aandacht voor netwerken via de "matchmaking tables", Xperience rooms en "six minutes of fame" presentaties, waarbij dit keer eens geen Powerpoint gebruikt mag worden.

 

Markeer 19 November dus alvast in uw agenda. Meer info treft u binnenkort aan op http://www.bvlt.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Frans Maassen (EducatieNET)
Van Frans Maassen (EducatieNET) | 13-09-2009
Voor diegenen die alvast e.e.a. willen volgen via Twitter (voorpret). De BVLT is te volgen op Twitter: @bvlt Erwin Blom is te volgen op Twitter: @erwblo Fons van den Berg is te volgen op Twitter: @helikon EducatieNET is te volgen op Twitter: @educatieNET Movinglearning op Twitter: @movinglearning vriendelijke groet, Frans Maassen
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.