Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-09-2009 | Article Rating | (0) reacties

Taalschool Myngle gaat Indiase markt op

De Indiase tv-zender NDTV is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse taalschool Myngle, een online marktplaats voor taalstudenten en -docenten.

Myngle is een van de zeven partners waarmee NDTV een e-learningportaal heeft geopend. Het Amsterdamse bedrijf zorgt op een co-branded site voor het taalonderwijs, meldt Emerce.

Net als op de marktplaats eBay bieden docenten hun diensten aan tegen een bepaald tarief. Studenten kunnen de leraren op kwaliteit beoordelen, zodat toekomstige cursisten een betere keuze kunnen maken.

De oprichters van Myngle verwachten dat de markt voor e-learning in India vertienvoudigt tot 280 miljoen dollar in 2012. De online taalschool is anderhalf jaar geleden opgericht en biedt duizend cursussen aan in 52 talen. Binnenkort gaat het bedrijf ook met activiteiten in Letland en Zweden van start.

Bron: Emerce


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.