Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-07-2009 | Article Rating | (3) reacties

EducatieNET laat ouderen websnorkelen

Tijdens de intocht van de vierdaagse in Nijmegen heeft EducatieNET een gratis webcursus gelanceerd: websnorkelen. De cursus werd met flyers en via Twitter onder de aandacht van het publiek gebracht.

Ondertussen hebben een kleine 700 mensen de cursus gevolgd, meldt EducatieNET. De cursus is bedoeld voor iedereen die wat meer wil weten over social networks en stelt ouderen in staat om de kloof tussen hen en de nieuwere generaties wat kleiner te maken.

"Tevens proberen we met deze gratis cursus het grote publiek kennis te laten maken met E-learning. E-learning is onder het grote publiek nog een volslagen onbekend fenomeen. De meeste mensen zijn verbaasd als ze ontdekken dat het goed mogelijk is om via een computer opleidingen te volgen."

EducatieNET is een e-learning platform dat door veel grote bedrijven wordt gebruikt. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Frans Maassen
Van Frans Maassen | 31-07-2009
kijk op www.websnorkelen.nl voor de cursus
A. van de Marienberg
Van A. van de Marienberg | 05-08-2009
Bedankt voor de tip, ik heb er veel van geleerd.
Frans Maassen
Van Frans Maassen | 14-09-2009
Voor je bericht. Het maakt ons blij dat iemand er iets van heeft opgestoken. Daarom maken wij e-Learning, omdat we erin geloven dat e-Learning - mits met zorg is gemaakt - een serieus alternatief is voor klassikaal onderwijs. En wij wensen vurig dat onderwijsmensen inzien dat zij een onderdeel van de oplossing voor het vergrijzingsprobleem en het overbelastingsprobleem dat ze dagelijks pijnlijk ervaren. ICT is niet moeilijk, ICT is geen bedreiging voor je arbeidsplaats ICT is een (hulp)middel dat je werk eenvoudiger en effectiever kan maken. E-Learning hoort NAAST frontaal onderwijs een serieuze plek te krijgen. ICT kan daarbij de uitkomst bieden om extra aandacht te kunnen geven aan kinderen met een achterstand of juist extra leeruitdagingen voor de hele snelle leerling. Daarom maken wij het de leerkrachten en onderwijskundigen gemakkelijk met eenvoudig bedienbare toepassingen als easy-school en educatieNET. vr. Groet, Frans Maassen
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.