Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-07-2009 | Article Rating | (0) reacties

Cumulus Project presenteert resultaten ICT-samenwerking basisscholen

Vijf basisscholen hebben drie jaar lang intensief gewerkt met ICT in hun onderwijs. Op donderdag 17 september worden de uitkomsten van dat project gepresenteerd tijdens het Cumulus Congres in Putten.

Speciaal voor Cumulus is onderzoek gedaan naar hoe ICT-toepassingen het leren in basisscholen optimaliseren. Zo waren er notebooks voor de kinderen beschikbaar, digitale schoolborden, video- en fotocamera's, microscopen en andere nieuwe media.

Tijdens de workshoprondes krijgt iedere deelnemer aan het congres de film te zien die de aanpak van de deelnemende scholen toont. Daarnaast kan er gekozen worden voor twee workshops, die verzorgd worden door de scholen, begeleiders en onderzoekers.

Meer informatie: Cumulus Congres


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.