Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 07-07-2009 | Article Rating | (0) reacties

Conclusion Learning Centers zorgt samen met VKBanen voor uniek trainingsaanbod!

VKbanen biedt in samenwerking met Conclusion Learning Centers (een zustermaatschappij van Bright Alley) een nieuwe online trainingsportal met een breed aanbod aan kwaliteitstrainingen. Via dit portal geeft Conclusion Learning Centers aangesloten werkgevers via een speciaal Partnerprogramma de mogelijkheid om trainingen en opleidingen af te nemen tegen 10% korting!

Op donderdag 9 juli zal in een speciale bijeenkomst in de drukkerij van PCM Uitgevers een toelichting worden gegeven over het portal, de exclusieve samenwerking tussen de verschillende partijen en de mogelijkheden van het Partnerprogramma. Inschrijven voor dit event kan via www.hrservicecenter.nl/vkbanen.

Meer informatie over het portal is te vinden op www.vkbanen.nl/trainingen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.