Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 21-07-2009 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley serveert belegde broodjes en applicatietrainingen

Wat hebben belegde broodjes en applicatietrainingen met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht niet veel, maar beiden kwamen aan bod tijdens de lunchsessie die Bright Alley op 19 mei organiseerde.

Aan de lunchtafel schoven opleidingscoördinatoren, consultants en applicatiebeheerders aan om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen over het gebruik van applicatietrainingen in hun organisatie. De deelnemers vertegenwoordigden organisaties uit onder andere de zorg, financiële wereld en overheid, maar ook vertegenwoordigers van een uitgeverij en een certificeringinstituut waren aanwezig. De organisaties van dit gemengde gezelschap bevonden zich in verschillende fases van ontwikkeling en invoering van applicatietrainingen, wat tot uiting kwam in de discussieronde.

Gastheer Jeroen Kelder trapte de sessie af met een presentatie over de kenmerken en voordelen van (digitale) applicatietrainingen en liet een aantal voorbeeldtrainingen zien die Bright Alley heeft gemaakt, zoals de training over Sharepoint voor Rabobank en de kassatraining van de Bijenkorf. Daarna was het tijd voor broodjes en discussie! In een open en constructieve sfeer deelden de professionals hun kennis en ervaringen en discussieerden over praktische zaken als 'Welke tool kan ik het beste gebruiken voor het ontwikkelen van een programma' tot meer tactische vraagstukken als 'Wat is de rol van e-learning in jouw en mijn bedrijf?'.

De enthousiaste deelnemersreacties gaven weer dat de middag goed was geslaagd. Een van de opmerkingen uit de evaluatie: 'De kwaliteit van de lunch(sessie) is erg goed. Vooral de getoonde voorbeelden zijn interessant voor onze eigen situatie'.

De volgende lunchsessie met als thema Integriteit en Cultuur staat gepland op 22 september. U kunt zich hiervoor aanmelden via onze website of telefonisch op 030-21 23 200. Voor vragen over de lunchsessie kunt u contact opnemen met Jeroen Kelder:
030-21 23 262.

Eet smakelijk!


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.