Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Competence Group (TCG) | 30-06-2009 | Article Rating | (0) reacties

Klantendag e-learning zeer succesvol

Donderdag 18 juni 2009 organiseerde The Competence Group een klantendag voor haar relaties uit de zorg. Deze dag werd bezocht door 52 bezoekers en bood een afwisselend programma.

De bezoekers werden ontvangen bij Bureau Dagloon. Dit is een uniek project om Utrechtse (ex)daklozen en verslaafden betaalde werkervaring op te laten doen. Er werden presentaties gegeven door de partners Via Netwerk en CardioCollege over het verkrijgen van cofinanciering en e-learning. Vervolgens presenteerden Gijsbert Boon en Olivier Hessels van The Competence Group een kijkje achter de schermen over het tot stand komen van nieuwe releases en de integratiemogelijkheden tussen e-learning, protocollen, processen en (zorg)applicatie.

Ook de klanten van The Competence Group kregen ruim de gelegenheid hun ontwikkelingen en plannen toe te lichten. Er waren inspirerende bijdragen van Erasmus MC, Medisch Centrum Alkmaar, VUmc, azM en Reinier van Arkel.

Na afloop werd de hele groep door een medewerker van Bureau Dagloon naar de Oudegracht geleid waar twee sloepen klaarlagen voor een rondtocht door de Utrechtse grachten. Na een uur te hebben gevaren en verrassende plekjes van Utrecht te hebben gezien werd de avond afgesloten met een stijlvol en smakelijk diner bij Karel V.

The Competence Group kijkt terug op een meer dan geslaagde dag. Of zoals een bezoeker het verwoorde: ‘Een bijzondere middag en avond. Inhoudelijk interessant (en dat is wel eens anders bij klantendagen) en cultureel, sociaal en gastronomisch een feestje.’

The Competence Group heeft vanwege de positieve geluiden besloten in het najaar van 2009 (15 oktober) een vervolg te organiseren.

Alle presentaties en foto's op: www.onzezorg.net/klantendag/


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.