Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Bright Alley | 15-06-2009 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley Lunchsessie 'Leren binnen het nieuwe werken'

Bright Alley nodigt u van harte uit om aan te schuiven bij een nieuwe lunchsessie. Op dinsdag 30 juni willen we met u discussiëren over Leren binnen het nieuwe werken.

Het ‘Nieuwe Werken’ is in opkomst. Grote organisaties als Microsoft en de Rabobank zijn volop bezig met de transformatie naar een nieuwe organisatie van het werken, gebaseerd op vertrouwen en transparantie. Verantwoordelijkheden komen laag in de organisatie te liggen, managementlagen verdwijnen en vaste werkplekken en -tijden vervallen. Welke consequenties heeft dit voor de visie op kennis en leren? Hoe zorg je ervoor dat informatie ‘just-in-time, just-in-place’ beschikbaar is? Durf je de verantwoordelijkheid voor het leren bij de medewerkers zelf te leggen? Hoe zorg je voor kennisuitwisseling als werknemers elkaar minder vaak fysiek tegenkomen? Het vrijelijk delen van kennis en ervaringen is essentieel binnen het Nieuwe Werken. En dat is precies waar deze lunchsessie zich op richt!

Deze lunchsessie vindt plaats van 12 tot 14 uur in ons kantoorpand aan het Herculesplein 80 in Utrecht. Deelname en parkeren is gratis. U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier; voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Dorien de Rond - (030) 21 23 200. Wacht u niet te lang met inschrijven, het aantal plaatsen aan onze lunchtafel is beperkt.

Graag tot ziens op 30 juni!

Bright Alley
Pim van Velsen

PS. Het volledige overzicht van al onze lunchsessies is te vinden op www.brightalley.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.