Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 10-06-2009 | Article Rating | (0) reacties

Summercourse Technologie en Zorg

Het lectorennetwerk 'Zorg en Technologie' organiseert in samenwerking met het Digital Life Centre van de Hogeschool van Amsterdam een zomercursus Technologie en Zorg op 26, 27 en 28 augustus in Leusden.

De afgelopen jaren zijn er stormachtige ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologieën voor zorg en welzijn. In Nederland zijn diverse onderzoekgroepen actief op dit terrein. De zomercursus is bedoeld voor onderzoekers die een goed beeld willen krijgen van de huidige state-of-the-art en de open onderzoeksvragen.

De cursus is bovendien een goede introductie voor beginnend onderzoekers met verschillende achtergronden. De deelnemende experts zullen in verschillende sessies feedback geven op nieuwe en lopende onderzoeksprojecten. Tenslotte is de hoop dat door de cursus nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan met als gevolg gemeenschappelijke projecten, publicaties en onderwijs.

De cursus zal plaatsvinden op de Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden op 26, 27 en 28 augustus 2009.

Meer informatie: Digital Life Centre

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.