Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Outstart | 08-06-2009 | Article Rating | (0) reacties

OutStart gaat samen met Hot Lava Software, en wordt hiermee marktleider op het gebied van mobiel leren

Boston – 8 Juni, 2009 – OutStart, Inc., marktleider op het gebied van social business software en leersystemen, heeft het bereik van zijn kennis-oplossingen uitgebreid door samen te gaan met Hot Lava Software, marktleider op het gebied van mobiel leren, en een bedrijf met toepassingen voor het bereiken van een geschat aantal van 4.1 miljard mobiele telefoon gebruikers.[1]  De combinatie gaat verder onder de naam Outstart.  Massood Zarrabian blijft CEO en president of OutStart en Bob Sanregret, CEO van Hot Lava Software, wordt vice president van de OutStart Hot Lava Mobile business unit. 

 

“In toenemende mate zien we bij onze klanten een sterke interesse voor mobiele applicaties en pilotprojecten,” zegt Zarrabian. “Wij hebben Hot Lava Software geidentificeerd als de leider op het gebied van zowel mobiele technologie als, met meer dan 1,000,000 geregistreerde gebruikers, implementaties bij klanten.  Het samengaan met Hot Lava maakt het ons mogelijk om binnen de e-learning industrie een grote sprong te maken ten aanzien van het ondersteunen van mobiele functionaliteiten.” 

 

OutStart zal gebruik van Hot Lava’s gepatenteerde technologie voor het ontwikkelen, uitleveren en volgen van mobiele inhouden voor elke mogelijke toepassing, van product trainingen tot assessments, enquetes, performance support en checklists.  OutStart is van plan om Hot Lava Mobile capaciteiten te integreren met haar social business software platform en de verschillende leersystemen. Daarnaast wordt Hot Lava Mobile ook als een stand-alone oplossing geleverd.

 

Drie zaken maken Hot Lava Mobile uniek.  Ten eerste kunnen ontwikkelaars snel inhouden creeren die kunnen worden gebruikt op vrijwel elk type mobiele telefoon.  Hot Lava Mobile zal automatisch de inhoud aanpassen voor de beste weergave op een groot aantal mobiele apparaten die op dit moment in gebruik zijn. Ten tweede kunnen Hot Lava applicaties worden verspreid via WAP (mobiel internet) of direct worden gedownload naar het mobiele apparaat.  En ten derde kan Hot Lava Mobile het gebruik van mobiele inhoud volgen en automatisch feedback versturen naar managers, beheerders en toepassingen zoals leermanagementsystemen.

 

“Mobiele telefoons zijn inmiddels in handen van miljarden mensen overal ter wereld, van zakenmensen tot yak herders” zegt Bob Sanregret, CEO van Hot Lava Software.  “Wanneer ze zouden moeten kiezen, gaan mensen liever hun huis uit zonder autosleutels dan zonder hun mobiele apparaat.  Mobiele applicaties hebben een zeer groot bereik en een een groot aantal toepassingsmogelijkheden; Hot Lava Mobile is ontwikkeld om deze zeer grote markt te bedienen. 

 

“Het samengaan met OutStart geeft Hot Lava aanvullende hulpbronnen en het contact met bestaande Outstart klanten die het mogelijk zullen maken om beter gebruik te maken van het ongelooflijke potential dat de mobiele wereld biedt.” voegt Sanregret toe.

Hot Lava Mobile’s Kerncomponenten zijn:

 

  • Hot Lava Mobile Desktop Authoring (LMA)
    • Een gemakkelijk te gebruiken desktop authoring tool voor het éénmalig maken van content die gebruikt kan worden op 98 procent van alle mobiele telefoons.
  • Hot Lava Mobile Delivery and Tracking (MDT)
    • Levert content uit via WAP of direct naar mobiele apparaten.
    • Automatisch volgsysteem: wie benadert mobiele content; hoe vaak wordt content opgevraagd; student ID; en de scores van enquetes en toetsen, waarmee feedback wordt verstrekt aan de docent, student of aan een leermanagementsysteem.

Wilt u OutStart Hot Lava Mobile in actie zien, doe dan een enquête via uw mobiele telefoon. Ga hiervoor naar http://goalwap.com.

 

OutStart verzorgt een webinar om de mogelijkheden van Hot Lava Mobile te demonstreren.  Iedereen kan zich inschrijven voor het webinar via de onderstaande links:

 

·         11 Juni @ 10:30 a.m. PDT / 1:30 p.m. EDT
(6:30 p.m. GMT / 7:30 p.m. CET):
https://outstart.webex.com/outstart/onstage/g.php?t=a&d=688736740

·         11 Juni @ 2:30pm GMT / 3:30pm CET
(6:30 a.m. PDT / 9:30 a.m. EDT):
https://outstart.webex.com/outstart/onstage/g.php?t=a&d=687519528

Over OutStart

OutStart stelt zich tot doel om een groot probleem op te lossen.

 

De meeste organisaties hebben een rijke bron aan collectieve intelligentie met betrekking tot hun producten, diensten en processen die meestal niet of niet goed gebruikt wordt.  Deze onderbenutting heeft een negatieve impact op werknemers, klanten en partners, kost veel schaarse tijd en geld en hindert de effectiviteit van een organisatie.  Simpel gezegd, “wat je mensen niet weten doet je pijn.”  

 

OutStart’s social business software en leer-systemen bieden een reddingsboei: door mensen te verbinden met know-how, creativiteit, en met leren worden ze onmiddellijk efficient, effectief en snel.  

 

Sinds de oprichting in 1999, en gesteund door een aantal leiden VC’s, is OutStart gerijpt tot een winstgevende en snelgroeiende onderneming met een indrukwekkende reeks van klanten waarbij de verwachtingen worden overtroffen en buitengewone bedrijfsresultaten worden bereikt.  Het bedrijf is vereerd om klanten te hebben zoals Autodesk, BB&T, Boeing Company, BT, CVS Caremark, DIRECTV, EDS, Internal Revenue Service, Lufthansa, McDonald’s, MetLife, Prudential, TiVo, Australian Defence Force, U.S. Navy, UK Ministry of Defence, Verizon Wireless, en Yum! Brands.  [1] Op 25 september 2008 kondigde secretaris-generaal Hamadoun Touré  van de Internationale Telecommunicatie Vereniging in New York aan dat het wereldwijde aantal gebruikers van mobiele telefonie de grens van 4 miljard zal bereiken voor het einde van 2008.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.